torsdag den 7. oktober 2010

Ananas gror ikke på træer?!

Det er nu tid til et af de mere ufaglige indlæg..:) Vi har i dag været en tur ude af Manila og set vulkanen Taal, hvor vi rent faktisk kom helt op til krateret. Taal vulkanen er lidt speciel - det er en stor vulkan med en sø indeni, hvor der er endnu en gang er en vulkan med en sø indeni.. Men ihvertfald ska' I da have lov til at se lidt billeder derfra, da det var fuldstændig fantastisk flot. Turen op og ned foregik på hesteryg. hvilket vi var RET utrygge ved. Undertegnede - bare generelt ikke tryg ved heste, og Holm - ikke ligefrem den største dyreelsker........ Det blev en spændende tur!! Men her lidt billeder:



Er det frygt man kan se??



Helt afslappet - næsten... :)









Og vi fik endda også lov til at styre.. Det kan Holm godt li'! :)


Den opmærksomme læser har måske undret sig over titlen på dette indlæg. Årsagen er, at Holm og jeg har lært noget - vi troede begge, at ananaserne hænger på træeren, men det viser, at de gro lidt i stil med kartoffel-planter, altså i jorden... Der kan man bare se - og det skal siges, at de er ekstra gode her!! :)

Men bare lige til info - der går et par dage før vi skriver lidt på bloggen. Vi skal en længere tur op nordpå til nogle risterrasser ved byen Banaue.. Så kryds fingre for godt vejr og ingen maleriamyg det næste stykke tid!! :)

p.s. we love you

Ingen kommentarer:

Send en kommentar