fredag den 1. oktober 2010

Jul er ankommet!!

I en by som Manila er shoppemulighederne “begrænset” til et utal af centre. Eksempler kan være Greenbelt, SM og all of Asia. Efter møde med den danske konsul i Manila, som fortalte om hans opfattelse af Filippinerne, det filippinske folk og Manila, gik turen til tidligere omtalte storcenter Mall of Asia. Dette skulle eftersigende være Asiens største af slagsen. Det ligger helt ud til kysten med udsigten over Manila Bay. Angående størrelsen lykkedes det da også for Louise og jeg at fare vild gentagne gange., og det endte med at være nødvendigt med et kort..




Men her i centeret mødte vi det sammen billede, som vi tidligere havde mødt. Vi så julemænd(godt nok blå af slagsen)


Der var julepynt fremme (dog på plastictræer)


Og ikke mindst – der blev spillet julesange. Det viser sig, at så snart måneden hedder noget med –ber til sidst, så er julen kommet til det varme Filippinerne. I DK plejer man da at vente til minimum november?! Men her starter julen allerede i september – mon den så også varer til påske?

Turen gennem centeret bød også på et møde med maskoten fra den største fast-food kæde her i Fili nemlig Jollibee. Efter grundig research viser det sig, at Fili faktisk er det eneste sted i verdenen, hvor McD ikker nr. 1.. GO HOME McDONALDS!!



Og for resten – der er en tyfon over os. Det betyder, at der er åbnet for sluserne, og der er lyn.. Og når det lyner - så lyner det RIGTIG meget!! Så er det også prøvet:)


P.S we love you






Ingen kommentarer:

Send en kommentar